Natuurknutselen en meer

 

Het Natuurcentrum Katwijk heeft zich stevig genesteld op de hoek Boulevard/Voorstraat. Bezoekersaantallen nemen toe, de activiteitenkalender raakt gevulder en er zijn plannen om de portacabins en de directe omgeving een mooiere uitstraling te geven. Vooralsnog zijn het plannen, want we zijn afhankelijk van derde partijen, zoals de gemeente, en we moeten ons bescheiden opstellen. Wordt vervolgd!

Ook weten steeds meer organisaties die zich bezig houden met ‘groene onderwerpen’ ons te vinden. Dat is mooi, want het Natuurcentrum Katwijk is zelf geen actiegroep, maar wil wel een platformfunctie vervullen voor groene en duurzame initiatieven. En dat zijn er heel wat in Katwijk en omstreken! Wat te denken van burgerinitiatieven als het Ringpark, het Rijnpark, Operatie Steenbreek, Tiny Forest en Katwijk Smart Village. Ook via het Natuurcentrum Katwijk zult u binnenkort ongetwijfeld meer hierover horen en vooral zien!

Vaste prik op de activiteitenkalender zijn de knutselmiddagen. En niet zomaar knutselen, maar natuurknutselen. De producten die gemaakt worden hebben inmiddels een zekere faam. Er is zelfs al geïnformeerd of we ze gaan verkopen als echte Katwijkse natuursouvenirs.

Voor meer informatie en activiteiten zie de website www.natuurcentrumkatwijk.nl en de Facebookpagina

natuurcentrumkatwijk vos kop

Instagram @natuurcentrumkatwijk