Stem op Natuurcentrum Katwijk

De stemperiode voor Rabo ClubSupport 2020 is al van start gegaan.
 
Leden van Rabobank Leiden-Katwijk brengen van 5 t/m 25 oktober hun stem uit op de deelnemers die zij een warm hart toe dragen. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de club ontvangt.
 
Dit jaar stemmen leden van de Rabobank voor het eerst via de Rabo App en Rabo Online Bankieren.
Ook het Natuurcentrum Katwijk doet mee met Rabo ClubSupport. Kunnen wij op jouw stem rekenen? Elke stem telt!
 
Stem nu direct in de Rabo App of online op rabobank.nl/clubsupport

stem op natuurcentrum katwijk rabo clubsupport 2020 small

Ons doel

Naast informatie over dieren en de natuur in en rondom Katwijk, hebben wij wisselende tentoonstellingen. In 2021 willen we een tentoonstelling starten om aan te geven hoe Katwijk er ten tijde van de IJstijd uitzag. We zijn hiervoor geïnspireerd geraakt door het thema van de Kinderboekenweek 'En Toen' en we willen zo een link leggen met de tentoonstelling van Naturalis die op de IJstijd betrekking heeft.

 

Over St. Natuurcentrum Katwijk

Dit burgerinitiatief wil dienen als podium voor alle zaken die natuur en duurzaamheid betreffen, omdat onze leefomgeving belangrijk is, nu en voor de toekomst. Het natuur centrum zal dienen als een ontmoetingsplek voor iedereen die de natuur wil beleven. Dit kan door het bekijken van een expositie, het bijwonen van een lezing, een excursie door de natuur te voet of op de fiets.

Instagram @natuurcentrumkatwijk