Voel jij je betrokken bij de natuur in de omgeving Katwijk? Vind jij het net als wij ook belangrijk om de aarde leefbaar te houden voor de komende generaties? En wil je hierin ook een eigen verantwoordelijkheid nemen? Wij zouden dan graag met je in contact komen! We kunnen alle hulp gebruiken om Natuurcentrum Katwijk verder op de kaart te zetten en uit te bouwen.

Hoe kun jij ons helpen

Wij zijn op zoek naar partners en mensen die ons steunen. Word "Vriend van Natuurcentrum Katwijk"!

- Steun ons met je mening

Like ons op Facebook

- Geef je op als vrijwilliger

- Doneer een kleine bijdrage (rekeningnummer NL36 RABO 0302 9486 43 t.n.v. Stichting Natuurcentrum Katwijk)

- Word sponsor

opmaak natkat foto sun


Steun ons met je mening

Eén van onze belangrijkste geldschieters is de Gemeente Katwijk. Graag laten we aan de Gemeente zien dat het Natuurcentrum lééft in Katwijk en dat we in een behoefte voorzien voor bezoekers en bewoners van Katwijk. Jij kunt hierbij helpen door ons te Liken op Facebook (Natuurcentrum Katwijk pagina). Of laat "hier" een berichtje achter of laat een bericht of tip achter in onze locatie op het strand (daar ligt een gastenboek).  Wij vinden het belangrijk om te horen hoe je over ons denkt.


Geef je op als vrijwilliger

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers. Heb je interesse om iets te doen voor het Natuurcentrum?

Mail ons via het e-mailadres: vrijwilliger@natuurcentrumkatwijk.nl
Of bel ons: 06-42460770 (Maarten Plug)
 

Doneer een kleine bijdrage

Als je ons liever financieel wilt steunen kan dat altijd. Maak een bijdrage over op rekeningnummer NL36 RABO 0302 9486 43 t.n.v. Stichting Natuurcentrum Katwijk. Wij besteden al het geld wat binnenkomt aan de verdere uitbouw van het Natuurcentrum.


Word "Vriend van Natuurcentrum Katwijk"

We weten dat er ook mensen zijn die zich liever voor langere tijd verbinden aan het Natuurcentrum. Wij noemen dat "Vriend van Natuurcentrum Katwijk". We vragen je om een bijdrage van minimaal € 50,00 per jaar. Wij bieden je het volgende aan:

Wij nodigen je uit voor een borrel (begin of eind van het seizoen) waarin we graag je mening horen hoe we het Natuurcentrum Katwijk nog beter op de kaart kunnen zetten

Je kunt ieder jaar aan één activiteit meedoen zonder extra kosten

Voor de eerste 50 Vrienden van Natuurcentrum Katwijk hebben wij het boek Vogels in een veranderend duin klaarliggen

Hoe wordt je "Vriend van Natuurcentrum Katwijk"?

Stuur een mail met je naam, adres (om het boek af te leveren) en emailadres naar

info@natuurcentrumkatwijk.nl

Maak minimaal 50 Euro over op onze rekening: NL36 RABO 0302 9486 43 t.n.v. Stichting Natuurcentrum Katwijk onder vermelding van je naam en "Vriend van Natuurcentrum Katwijk"

Wij zorgen dat het boek zo snel mogelijk in je bezit komt


Sponsoring voor bedrijven

Werk jij bij een bedrijf die geïnteresseerd zijn in sponsoring van een Duurzame Samenleving of Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen? Dan is het Natuurcentrum Katwijk een goede investering. Neem contact met ons op hoe je zou willen sponsoren en welke ´tegenprestatie´ wij je zouden kunnen bieden (plekje op website, deelname aan activiteiten, bedrijfspresentatie, etc.)

natuurcentrumkatwijk vos kop

Instagram @natuurcentrumkatwijk